Informatie over labelprinters

U bent op zoek naar een labelprinter, maar weet niet precies welke u nodig heeft? Via LabelprinterOnline vindt u alle merken labelprinters en toebehoren. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u gemakkelijk en snel de juiste labelprinter.

Dymo 450

Een labelprinter is een compacte printer waarmee allerlei labels geprint kunnen worden voor veel verschillende toepassingen voor zowel op een klein kantoor of thuisgebruik, op grote kantoren of voor industrieel gebruik. Door de thermische printtechnologie heeft u geen inkt of toner nodig.

Leitz Icon

Op kantoor is een labelprinter onmisbaar voor een perfecte organisatie en een professionele uitstraling: print eenvoudig en snel labels voor uw archief, op ordners en brievenbakken etc. Door gebruik te maken van labels en etiketten op schappen, lades en kasten maakt u van het magazijn of kantoor een efficiënte werkplek. U besteedt immers geen tijd aan het onnodig zoeken naar de gevraagde artikelen of documenten.

Zebra printer

Een labelprinter wordt veel gebruikt voor het adresseren van enveloppen en pakketten, voor het printen van barcodes en voor het maken van naambadges. Maar u kunt ook denken aan labels voor een duidelijke bewegwijzering in het pand.

Op de werkvloer kan de labelprinter ingezet worden voor het verbeteren van de veiligheid. Zo kunt u duidelijk zichtbare waarschuwingslabels printen,gereedschappen en machines labellen, kabels en bedrading markeren met perfect hechtende labels etc.

Voor industrieel gebruik biedt LabelprinterOnline professionele oplossingen in het assortiment. Deze labelprinters zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik in de logistieke, medische, reis- en retailbranche. Print bijvoorbeeld razendsnel bonnen, polsbandjes of barcode-etiketten.

Wat wilt u printen met de labelprinter? Labels, etiketten of allebei? Elk labelsysteem heeft de daarvoor geschikte tapes. De labels zijn in verschillende breedtes en kleuren te bestellen. Dit geldt ook voor de labelprint etiketten. Verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

Dymo Rhino TZ tape

Wordt de labelprinter gebruikt op het bureau of zoekt u een mobiel apparaat? Een mobiele labelprinter is voorzien van een toetsenbord en werkt op een accu of batterij. Deze draagbare labelmakers kunt u gemakkelijk mee nemen om ter plekke een label te maken.

Een bureaumodel wordt met een USB-kabel direct op de computer aangesloten. Wanneer de etikettenprinter door meerdere personen gebruikt wordt kies dan een model met netwerkaansluiting.

Ook zijn er modellen die aangestuurd worden via Wi-Fi, hierdoor is het mogelijk om overal waar u maar wilt etiketten te maken en te printen. Vanaf laptop, pc of smartphone te besturen.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest